Mega Pierdyknie!
Nowy użytkownik
Witam , jak wspomniałeś chciałbyś jakieś propozycje dot. new servera no to zaczynajmy :
- Sprawny system tasków ,
- Duża ilość potworków , co pozwala na expienie bez myśli "tam mi było lepiej bo więcej expa "
- Nowe itemki , questy
- Quest na nowy rozbudowany resp , gdy zabijemy daną ilość potworków, wyznaczoną nam wcześniej przez danego npc , otrzymujemy questa done co daje nam możliwość wstępu na nowe potworki ;d
- System podnoszenia wyborowości w przedmiotach , za wykonanie danego questa na końcu spotykamy npc , który chce ulepszyć wybraną przez nas broń o 1 wyborowości .
- Addoner - tutaj myśle , że jest to dobry pomysł , w końcu jak zauważyliśmy nikt tutaj na servie nie mial addonów chyba , że postarał się o 2/3,5k lvl . Myślę , że zrobienie outfitów za esse to dobry pomysł ;]
- Co jeszcze ? exp stage taki jak jest obecnie na alerot + mapka evo ;]
Pozdrawiam CeLa .
- Sprawny system tasków.
Kilka chwil pracy, więc to na pewno zrobimy na nowym serwerze.
- Duża ilość potworków , co pozwala na expienie bez myśli "tam mi było lepiej bo więcej expa
Gdy Ronit zacznie swe działanie wtedy będą robione expowiska co do nowego serwera.
- Quest na nowy rozbudowany resp , gdy zabijemy daną ilość potworków, wyznaczoną nam wcześniej przez danego npc , otrzymujemy questa done co daje nam możliwość wstępu na nowe potworki ;d
Hmm, do pomyślenia
- System podnoszenia wyborowości w przedmiotach , za wykonanie danego questa na końcu spotykamy npc , który chce ulepszyć wybraną przez nas broń o 1 wyborowości .
To zapewne będzie
- Addoner - tutaj myśle , że jest to dobry pomysł , w końcu jak zauważyliśmy nikt tutaj na servie nie mial addonów chyba , że postarał się o 2/3,5k lvl . Myślę , że zrobienie outfitów za esse to dobry pomysł ;]
Addony, z questów czy też jakiś misji myślę, żeby zrobić.
- Co jeszcze ? exp stage taki jak jest obecnie na alerot + mapka evo ;]
Napisze na Skype do ps, ronita. By ogarnoł do końca swój projekt Evo i wtedy go chyba zamówię i zacznę działanie nad nim, bo teraz ma sporo błędów.
Ktoś chętny na posadę GM? więcej info po zgłoszeniu się pod postem!
Gość
Exhuasted by sie biło szybko wtedy bedzie tez troche pallow
Dodac task system
Zmienic questy nagrody z questow bo sa do dupy
Gość
Ja
Nowy użytkownik
Nie dziala u exori , oraz skilluje się zbyt długo , jezeli da sie zrobic proszę o szybsze skillowanie axe itp (mówie tutaj o ek'u /pall'u . Dodam , że na 100 skilla potrzeba aż 15 h , a to jest zbyt długo jak na taki serv i dodaj raty gdzieś bo właśnie zrobiłem ek'a i gdyby nie friese to bym nie wbił 10'ego lvl'a ;d
Prawie zapomniałem , zrob też z tym addonerem bo za lalki z sms addon kupować ? jakieś esse ustaw daną ilość lub coś .
Lookaj coś się zjebało z rate :
21:00 Posiadasz: 268240 pkt. doswiadczenia. Aby zdobyc poziom 27 (295181) potrzebujesz jeszcze 26941 pkt. (exprate: 560 +0%, spawnrate: 1).
Pzdr CeLa .
Ostatnio edytowany przez Bitch Please (2013-09-22 19:02:53)